Rask mus Facebook'e!

Monday 15 April 2013

Fotografijų konkursas „Mano ispaniška akimirka“

M. de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas kviečia dalyvauti nuotaikingame fotografijų konkurse „Mano ispaniška akimirka“.

Konkurso organizatoriai skatina dalyvius būti kūrybingais ir pasitelkiant į pagalbą fantaziją pabandyti atrasti savąją ispanišką akimirką. Ispanijoje jau apsilankę studentai gali pasidalinti nuotraukose užfiksuotais gražiausiais viešnagės momentais, o šios šalies dar neaplankę, bet jos kultūrai ir kalbai neabejingi – sugalvoti kaip perteikti šią simpatiją nuotraukoje.

Konkursas vyks dviem etapais: iki balandžio 15 d. dalyviai galės pateikti nuotraukas, o nuo balandžio 16 d. šios nuotraukos bus paskelbtos klubo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“, kur nuotrauką laimėtoją galės išrinkti visi norintieji atiduodami jai savo simpatijas. Konkurso nugalėtojas bus apdovanotas „Primavera en español“ ispaniškos kultūros festivalio atidarymo šventės metu, balandžio 23 dieną.

Reikalavimai nuotraukoms:

·                       nuotrauka turi būti padaryta Ispanijoje arba atsispindėti Ispanijos tematiką,

·                       vienas dalyvis gali pateikti vieną nuotrauką (ne koliažą),

·                       nuotraukos turi būti korektiškos ir nežeidžiančios kitų asmenų,

·                       visi dalyviai turi  garantuoti savo nuotraukų autorystę.

Nuotrauką su trumpu aprašymu ir vardu bei pavarde siųsti el. paštu m.cervantesoklubas@gmail.com iki balandžio 15 d. 24 val.






 

No comments:

Post a Comment