Rask mus Facebook'e!

Monday 10 February 2014

Meilės kupinas penktadienis



Vasario 14-ios rytą kelias valandas M. de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubo nariai sveikino VDU bendruomenę su Šv. Valentino diena. Veiksmas užfiksuotas K. Donelaičio 52, 1 aukšto fojė, kur sparnuotasis Kupidonas laidė strėles į vienišų žmonių širdis, kad šie surastų savo media naranja  (liet. antrąją pusę).
Universiteto fojė netilo ispaniška meilės muzika, kuri itin gerai pažįstama telenovelių gerbėjams. Klubo nariai sveikino praeivius, dovanojo širdies formos smulkmenėles ir ispaniškų meilės frazių žodynėlius. Kai kuriems ypač pasisekė, mat jiems buvo įteiktos apelsino puselės (Ispanijoje linkima surasti antrąją apelsino puselę, panašiai kaip Lietuvoje – savo antrąją obuolio pusę). Taip pat kiekvienas turėjo galimybę nusifotografuoti stilizuoto „meilės lietaus“ fone kartu su tikru Kupidonu!
Vėsų žiemos rytą ispanų klubo nariai sušildė VDU studentų ir darbuotojų širdis ir priminė jiems, kad tokią dieną nevalia liūdėti – reikia tik mylėti! O kai vienišų širdžių horizonte jau nebesimatė, net ir pats Kupidonas išskrido ieškoti kitų meilės išsiilgusiųjų...
Justė Kazbaraitytė
Simonos Siniauskaitės nuotraukos

Daugiakalbis ispaniškų meilės frazių žodynas:

No comments:

Post a Comment