Rask mus Facebook'e!

Friday 14 September 2018

Ispanų klubas laukia naujų narių!


Kviečiami pildyti Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubo nario anketą ir mes su jumis susisieksime!



Prasidėjus naujiems mokslo metams Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas grįžta po šiltų ir saulėtų atostogų bei kviečia naujus narius prisijungti prie ispaniškiausios VDU organizacijos. Laukiami visi, kuriuos žavi ispanų kalba ir kultūra, kurie nori daugiau sužinoti bei patys padėti ją skleisti.

Ispanų klubas buvo įkurtas 2011 metais. Pagrindinis klubo tikslas yra populiarinti ispanišką kultūrą Lietuvoje. Per septynerius jo gyvavimo metus buvo suorganizuota daugybė renginių, VDU bendruomenės apdovanojimuose „V2“ klubas du kartus buvo išrinktas „Metų studentiška organizacija“. Svarbiausias klubo projektas – kasmet vykstantis ispaniškos kultūros festivalis „Primavera en español“, sukviečiantis visus ispaniškos kultūros mylėtojus į VDU. Festivalio programoje visuomet nestinga  pokalbių, veiklų, užsiėmimų tiek jau pamilusiems ispanakalbių šalių kultūrą, tiek dar nespėjusiems jos gerai pažinti.

Prisijungti prie klubo verta, nes jo nariai užsiima įvairiomis veiklomis: organizuoja renginius, kuria komunikacijos strategijas, komunikuoja socialiniuose tinkluose, maketuoja, fotografuoja, filmuoja, ieško partnerių, įgyvendina socialinius projektus, bendrauja ispaniškai su gimtakalbiais ir randa dar daugiau užsiėmimų. Čia galite panaudoti jau turimus įgūdžius ir išmokti naujų.

Jei tai skamba patraukliai ir norėtumėte prisijungti prie šios ispaniškos familia, pildykite atrankos anketą iki spalio 1 d. ir su jumis bus susisiekta!

Daugiau informacijos galite rasti Facebook paskyroje Miguelio de Cervanteso ispanų klubas bei Instagram paskyroje ispanuklubas.

No comments:

Post a Comment