Rask mus Facebook'e!

Friday 4 October 2013

Prie M. de Cervanteso klubo prisijungė visas būrys naujų narių!



Kol vieni skundžiasi nespėjantys atlikti galybės darbų, o kiti niurna dėl žvarbstančių orų, ispanų kalbos ir kultūros mylėtojai nešvaisto laiko niurzgėjimams. Jie plačiai nusišypso ir nedvejodami atveria duris ten, kur šilumos ir originalių idėjų netrūksta visus metus – į Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubą.

Ispaniškiausią studentišką organizaciją, kurios greičiausiai daugeliui jau nebereikia pristatinėti, ir vėl papildė nauji nariai! Dabar klubas vienija apie 80 Ispanijos ir ispanakalbių šalių gerbėjų iš visos Lietuvos. Pavasarį prie ispaniškos kultūros židinio prisijungė 25, o visai neseniai – rugsėjo pabaigoje – dar 15 jaunų žmonių.

Ir aš ten buvau! Mane pasitiko džiugios ispaniška atributika pasipuošusių klubo narių šypsenos, ispaniškos melodijos ir puiki nuotaika. Klubo senbuviai su nekantrumu laukė naujųjų narių. Susipažinimo ledus ne tik pralaužė, bet ir akimirksniu ištirpdė smagūs žaidimai, o klubo prezidentė Vigilija Žiūraitė pristatė organizacijos veiklą ir pasidalino įspūdžiais iš įsimintiniausių praėjusių mokslo metų renginių. Kiekvienam naujai prisijungusiajam buvo įteiktas klubo nario gidas bei atminimo dovanėlės.

Susitikimo pabaigoje klubo senbuviai bei naujieji nariai negaišdami laiko pradėjo dalintis idėjomis ir planuoti spalio mėnesio renginius. Ten ir susitiksime – M. de Cervanteso klubas lauks visų, kurie šį rudenį neatsispirs pagundai ir susivilios ispaniška šiluma!
 Regina Sabonytė




No comments:

Post a Comment