Rask mus Facebook'e!

Friday 18 October 2013

Ispaniška vakaronė Vytauto Didžiojo universitete



Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas kviečia į jaukią  ispanišką vakaronę, vyksiančią spalio 23 d. 18 val. Vytauto pr. 71 (VDU „Baltija“), Šiuolaikinių menų katedros fojė.

Rudens darganai vis sparčiau užvaldant mintis, M. de Cervanteso klubas vėl suskubo pradžiuginti universiteto bendruomenę dar vienu nuotaikingu renginiu – ispaniška vakarone „Sušildyk savo širdį“. Organizatoriai siūlo palikti auksinį rudenėlį už durų ir leisti sau bent mintimis sugrįžti į šiltąjį pietų kraštą.

Vakaronėje įdomios veiklos sau atras kiekvienas. Skambės gyvi ispaniškos muzikos rimtai, o vėliau visi svečiai bus kviečiami išbandyti save ir pagerinti ispanų kalbos įgūdžius, dainuojant gerai žinomas Ispanijos atlikėjų karaoke dainas.  Taip pat, susirinkusiųjų lauks žaidimai ir galimybė laimėti įvairių prizų. Audiovizualinio meno gerbėjams bus rodomas trumpametražis ispaniškas filmas. O kaip gi tokia vakaronė be vaišių? Visi galės mėgautis šilta arbata ir pamaloninti skrandį, ragaudami autentiškus ispaniškus patiekalus.

Jaukus vakaras, ispaniški pašnekesiai ir pati geriausia kompanija laukia jūsų. Ateikite ir sušildykite savo širdis!

Įvykis socialiniame tinkle „Facebook“

No comments:

Post a Comment