Rask mus Facebook'e!

Thursday 27 March 2014

Klubo nariai pristatys daugiakalbį žurnalą



Pirmadienį, kovo 31 dieną, 10 val., VDU III-ųjų rūmų pirmo aukšto fojė vyks daugiakalbio žurnalo „Primavera en español“ pristatymas.

Žurnalas, skirtas kasmetiniam ispaniškos kultūros festivaliui „Primavera en español“, yra originalus Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubo narių (studentų ir moksleivių) darbas. Siekiant puoselėti VDU daugiakalbystės tradiciją, straipsniai žurnale pateikiami trimis kalbomis – lietuvių, anglų ir ispanų. Čia pristatomi ne tik būsimi festivalio renginiai, bet ir ispaniškųjų pavasarių tradicija Kauno mieste bei ispanų kalbos dėstymo istorija VDU. Skaitytojus tiesiai į saulėtąją šalį nuskraidins skiltis „Linkėjimai iš Ispanijos“, kurioje studentai, šiuo metu besimokantys pagal „Erasmus“ mainų programą, pasakoja savo įspūdžius. Na o VDU absolventai, susieję gyvenimus su ispanų kalba, pasidalins įkvepiančiomis savo sėkmės istorijomis.

Pirmadienio rytą pirmieji turėsite progą paimti žurnalą į savo rankas! Užsukę į leidinio pristatymą galėsite susipažinti su autoriais ir sužinoti daugiau apie artėjantį ispaniškos kultūros festivalį. Jūsų taip pat lauks skanėstai, puikiai nuteiksiantys naujos savaitės pradžiai.

Festivalis „Primavera en español“ sugrįžta į Kauną balandžio 7-17 dienomis. Šiemet fiestos renginius jungia tema „Ispanų kalba pasaulyje: 25 metai VDU“.


No comments:

Post a Comment